Saveti

Kako kupovati

Proizvodi se naručuju putem web stranice i neopozivi su. Ukoliko prodavac nije u mogućnosti da isporuči sve naručene proizvode, isporučiće raspoložive od izabranih proizvoda, a o tome će obavestiti Kupca e-mailom (telefonom) sa naznakom isporuke preostalih proizvoda. Sa isporukom tih proizvoda poslaće Kupcu e-mail u predviđenom roku za isporuku preostalih proizvoda.

Plaćanje

Plaćanje proizvoda na našoj internet prodavnici je moguće izvršiti samo pouzećem prilikom preuzimanja paketa od kurira. 

Sve cene proizvoda jasno su navedene na web stranici. Trošak poštarine može varirati u zavisnosti od ukupnog iznosa porudžbine. Prilikom preuzimanja paketa od kurira, biće naznačen tačan iznos poštarine.

Održavanje

Vuna je prirodni materijal koji pruža mnoge koristi, od topline i udobnosti do izdržljivosti i ekološke održivosti.

Ručno izrađeni vuneni proizvodi poput kapa, šalova i rukavica zahtevaju posebnu pažnju prilikom pranja i održavanja kako bi zadržali svoj izgled, mekoću i kvalitet. 

Ručno pranje

Preporučuje se ručno pranje naših proizvoda kako biste izbegli trljanje i oštećenje vlakana. Napunite umivaonik ili lavor hladnom ili mlakom vodom i dodajte blagi deterdžent namenjen za vunu. Nežno umačite proizvod u vodu i lagano ga pritisnite kako biste ga očistili. Izbegavajte previše trljanja ili stiskanja kako biste izbegli deformaciju i oštećenje. Zatim isperite proizvod hladnom vodom.

Sušenje

Nakon pranja, nežno istisnite višak vode iz proizvoda, ali ga nemojte previše cediti kako biste izbegli deformaciju. Vunene proizvode najbolje je sušiti ravno na ravnoj površini. Izbegavajte sušenje na suncu ili vešanje na vešalice jer to može izazvati deformaciju. Pustite proizvod da se prirodno osuši.

Čuvanje

Kada ne nosite svoje proizvode, važno je pravilno ih čuvati kako bi se očuvali. Preporučuje se da ih složite i stavite u vrećicu ili platnenu torbu kako biste ih zaštitili od prašine i insekata. Držite ih na suvom mestu, daleko od direktnog sunčevog svetla.

Dodatni saveti

Izbegavajte upotrebu omekšivača jer može oštetiti vunena vlakna.

Materijali

Materijali koje koristimo su uvek sa određenim procentom vune. Procenat vune varira od 20% do 50%. Ostatak je akril. Prilikom kupovine, kod svakog proizvoda će pisati tačan sastav vune za konkretan proizvod.