O nama

together different

O nama

Dobrodošli u sekciju posvećenu našem brendu koji se fokusira na ručno izrađene i štrikane aksesoare. Donosimo spoj tradicionalne ručne izrade s modernim dizajnom kako bismo stvorili unikatne i visokokvalitetne proizvode.

Naša filozofija

U temeljima našeg brenda leži ljubav prema ručnom radu i pažnji prema detaljima. Svaki komad izrađen je s pažnjom i strašću, uz upotrebu najboljih materijala kako bi se osigurao vrhunski kvalitet i udobnost.

Početak 2gether different brenda datira iz 2016. godine kad je nastala naša prva prodavnica na Etsy platformi, najvećoj svetskoj platformi za prodaju ručnih radova. Naš uspeh na Etsy-ju je bio brz, napredovali smo iz godine u godinu. Prodaju u Srbiji pokrećemo tek 2020. godine, i od tada radimo i lokalno i globalno.

together different

Naši proizvodi

Naši proizvodi su tu da akcentuju dobar stil i upotpune vaše odevne kombinacije. Aksesoari su upravo ono što vaš stil čini jedinstvenim, neponovljivim i upečatljivim. Ručna izrada štrikanjem od kvalitetnog materijala, vune, daje tradicionalnu notu 2gether different proizvodima dok im dizajn daje moderan izgled. Naši aksesoari u potpunosti zadovoljavaju različite ukuse i rado ga nose kako deca tako i odrasli.

Raznovrsnost boja doprinosi uklopljivošću sa različitim odevnim kombinacijama. Bilo da je u pitanju “kežual” varijanta ili elegancija, 2gether different aksesoari su idealan izbor. U kombinaciji rukavica sa šalom i kapom dobija se savršen outfit u periodu hladnog vremena koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Trudimo se da od naših proizvoda napravimo umetnička dela koja spajaju estetiku i funkcionalnost, da pružaju ne samo toplinu već i elegantan dodatak vašoj odeći.

Naša misija

Naša misija je da stvorimo proizvode koji nadmašuju očekivanja naših kupaca. Kroz njih želimo preneti priču o ljubavi prema starim zanatima i unikatnim modnim aksesoarima. Želimo da pružimo našim kupcima ne samo funkcionalnost, već i osećaj posebnosti i elegancije.

Podrška lokalnim zajednicama

Kao brend koji ceni tradiciju i ručni rad, podržavamo lokalne umetnike. Uzimamo u obzir lokalnu proizvodnju i sarađujemo s lokalnim zanatlijama kako bismo ih podržali.
Imate pitanje?

Pozovite nas ili nam pošaljite poruku