Česta pitanja

Isporuka

Standardno vreme isporuke većine TOGETHER DIFFERENT porudžbina je u najvećem broju slučajeva izmedju 3 do 10 radnih dana od dana poručivanja.

Paketi na teritoriji Srbije se isporučuju kurirskom službom PostExpress, a rok isporuke je 2 do 5 radnih dana. 

Imajte na umu da PostExpress od skoro ima i uslugu paketomata u većim gradovima, što znači da ukoliko znate da niste kod kuće u vreme dostave, možete svom kuriru da naznačite da vam paket ostavi u vama najbližem paketomatu, odakle vaš paket možete podići u vreme koje vama odgovara.

Ukoliko vam iz nekog razloga hitno treba neki proizvod, u zavisnosti od trenutne situacije sa porudžbinama, možda možemo da izađemo u susret i uradimo proizvode brže. Obratite nam se putem email-a ili neke socijalne mreže direktno.

Veličina

Aksesoare za decu radimo po porudžbini. Obratite nam se direktno putem email-a ili socijalnih mreža. Većinu proizvoda koje radimo za odrasle, možemo da uradimo i za decu.

Naši proizvodi nisu nigde izloženi trenutno, jedino možete da ih kupite online.

Nemamo veličine za naše proizvode, ali ukoliko je potrebno, možemo da korigujemo proizvode da budu veći ili manji u odnosu na univerzalnu veličinu. Javite nam se putem email-a ili socijalnih mreža, pa se možemo dogovoriti kakva korekcija je potrebna.

Plaćanje

Plaćanje se vrši prilikom preuzimanja paketa od kurira. Ukoliko želite da platite unapred, javite nam se putem email-a ili socijalnih mreža, da vam prosledimo uputstva kako da uplatite porudžbinu.

Slanje i Vraćanje

Ukoliko iz bilo kog razloga niste zadovoljni svojom pristiglom Together Different porudžbinom, u roku od 14 dana imate priliku da je vratite. Molimo vas da proizvode koje želite da vratite, pošaljete u izvornom stanju (bez tragova nošenja/pranja ili bilo kakvih drugih oštećenja) kao i originalnoj ambalaži, sa svim etiketama i deklaracijama koje ste dobili prilikom prispeća.

Prilikom realizovane porudžbine, na email vam stiže Račun sa Ugovorom o prodaji na daljinu i Obrascem za odustanak od ugovora.
Da biste vratili svoju porudžbinu potrebni su vam: račun, popunjen Obrazac za odustanak od ugovora , kao i proizvod upakovan u originalnu ambalažu i adresiran na prodavca.

Kako ne biste imali bilo kakve nedomice evo i par jednostavnih koraka za vraćanje vaše porudžbine:

  1. Popunite Obrazac za odustanak od ugovora (koji vam je stigao i na e-mail zajedno sa računom) i pošaljite na e-mail info@together-different.rs
  2. Proizvode koje želite da vratite upakujte u originalnu ambalažu i pošaljite na adresu: Jasmina Radu PR Radu Novi Sad, Bulevar kralja Petra I 73, 21000 Novi Sad
  3. Paket predajte odabranoj kurirskoj službi, uz obavezno praćenje paketa, ali takođe imajte na umu da vi snosite trošak poštarine.
  4. Kada paket pristigne na našu adresu, nakon provere da su proizvodi i dalje u svom izvornom stanju, na vašu e-mail adresu poslaćemo potvrdu o prispeću paketa.

S obzirom na to da su u pitanju unikatni proizvodi i ručni rad, zamena proizvoda je moguća ukoliko u tom trenutku postoji mogućnost da se napravi traženi proizvod. To zavisi od materijala koji imamo, i vremena izrade, da li smo u mogućnosti da uradimo novi proizvod. Ukoliko nismo u mogućnosti da uradimo zamenu, vratićemo pare a Vi samo trebate da nam vratite proizvod.