Šal Together Different Cigla Boja

5,050.00rsd

Ručno rađeni Together Different šal je proizvod koji odiše elegancijom i može da se nosi i sa sportskom kombinacijom kao i uz neki poslovni outfit. Radimo ga u preko 10 boja, od kojih je svaka zanimljiva na svoj način. Može da se kombinuje sa rukavicama, kapom, trakom i grejačima za noge. Više informacija o kombinacijama setova možete naći u kategoriji Setova za žene.

+
Opis

Detaljne informacije o proizvodu

Sastav vune: 50% vuna, ostalo je akril.

Šal je rađen ručno pa treba više vremena da se uradi proizvod, mada nekad može da bude i kraći period, ukoliko na lageru postoji unapred napravljen proizvod.
Together Different štrikani šal je izuzetan unikatni poklon kako za privatne svrhe tako i za poslovne.

Šal ne bi trebalo da se pere u toploj vodi, s obzirom na određen procenat vune u sastavu.

Dodatne informacije
Boja

Svetlo siva boja, Bela boja, Tamno siva boja, Braon boja, Crna boja, Bež boja, Pink boja, Bebi roza boja, Ciklama boja, Lila boja, Cigla boja, Crvena boja, Drečavo narandžasta boja, Senf boja, Drečavo zelena boja, Zelena boja

P & O

P & O

Još uvek nema pitanja

Pitajte pitanje

Na vaše pitanje će odgovoriti predstavnik prodavnice ili drugi kupac.

Hvala Vam na postavljenom pitanju!

Vaše pitanje je prihvaćeno i biće odgovoreno uskoro. Molimo Vas da ne predajete ista pitanja više puta.

Greška

Warning

Dogodila se greška prilikom snimanja Vašeg pitanja. Molimo Vas prijavite grešku administratoru veb sajta. Dodatne informacije:

Dodajte odgovor

Hvala Vam na odgovoru!

Vaš odgovor je primljen i biće uskoro objavljen. Molimo Vas ne šaljite ponovo isti odgovor.

Greška

Warning

An error occurred when saving your answer. Please report it to the website administrator. Additional information:

Način održavanja
Preporučuje se ručno pranje ručno izrađenih vunenih proizvoda kako biste izbegli trljanje i oštećenje vlakana. Napunite umivaonik ili lavor hladnom ili mlakom vodom i dodajte blagi deterdžent namenjen za vunu. Nežno umačite proizvod u vodu i lagano ga pritisnite kako biste ga očistili. Izbegavajte previše trljanja ili stiskanja kako biste izbegli deformaciju i oštećenje. Zatim isperite proizvod hladnom vodom. Nakon pranja, nežno istisnite višak vode iz proizvoda. Vunene proizvode najbolje je sušiti ravno na ravnoj površini. Izbegavajte sušenje na suncu ili vešanje na vešalice jer to može izazvati deformaciju. Pustite proizvod da se prirodno osuši.
Rok isporuke
Standardno vreme isporuke većine TOGETHER DIFFERENT porudžbina je u najvećem broju slučajeva izmedju 3 do 10 radnih dana od dana poručivanja. Paketi na teritoriji Srbije se isporučuju kurirskom službom PostExpress.