Limited edition Grejači za noge Together Different 1

3,000.00rsd

3 na zalihama

Grejači za noge su unikatan modni detalj vašeg zimskog outfit-a. Pored toga što je modni detalj, grejači za noge vas i dodatno štite od hladnoće tokom zimskog perioda. Iako su unikat, mogu da se kombinuju sa rukavicama, šalom, kapom ili trakom.

Nastaju u trenutku, kad se nasumično odaberu različite boje vunice. Zato nije moguće ponoviti ih. Kada se prodaju, ne mogu da se poruče druge, slične, ali zato uvek ima novih unikata. Trudimo se da nove unikate pravimo na nedeljnom nivou.
Veoma su interesantan unikatni poklon za voljenu osobu.

Naručena: 0
Dostupne stavke: 3
+
Opis

Detaljne informacije o proizvodu

Grejači za noge za žene koje se nalaze u ovoj sekciji mogu da se urade u nekoliko primeraka samo, što im daje na ekskluzivitetu.
Takođe, vuna koja je korišćena je melirana, obojena u šareno, tako da je nemoguće uraditi iste šare u smislu da se redosled boja može razlikovati u odnosu na sliku. Boje grejača za noge su iste kao na slici, samo se može razlikovati njihov redosled.

Sastav: 20% vuna, ostalo je akril

P & O

P & O

Još uvek nema pitanja

Pitajte pitanje

Na vaše pitanje će odgovoriti predstavnik prodavnice ili drugi kupac.

Hvala Vam na postavljenom pitanju!

Vaše pitanje je prihvaćeno i biće odgovoreno uskoro. Molimo Vas da ne predajete ista pitanja više puta.

Greška

Warning

Dogodila se greška prilikom snimanja Vašeg pitanja. Molimo Vas prijavite grešku administratoru veb sajta. Dodatne informacije:

Dodajte odgovor

Hvala Vam na odgovoru!

Vaš odgovor je primljen i biće uskoro objavljen. Molimo Vas ne šaljite ponovo isti odgovor.

Greška

Warning

An error occurred when saving your answer. Please report it to the website administrator. Additional information:

Način održavanja
Preporučuje se ručno pranje ručno izrađenih vunenih proizvoda kako biste izbegli trljanje i oštećenje vlakana. Napunite umivaonik ili lavor hladnom ili mlakom vodom i dodajte blagi deterdžent namenjen za vunu. Nežno umačite proizvod u vodu i lagano ga pritisnite kako biste ga očistili. Izbegavajte previše trljanja ili stiskanja kako biste izbegli deformaciju i oštećenje. Zatim isperite proizvod hladnom vodom. Nakon pranja, nežno istisnite višak vode iz proizvoda. Vunene proizvode najbolje je sušiti ravno na ravnoj površini. Izbegavajte sušenje na suncu ili vešanje na vešalice jer to može izazvati deformaciju. Pustite proizvod da se prirodno osuši.
Rok isporuke
Standardno vreme isporuke većine TOGETHER DIFFERENT porudžbina je u najvećem broju slučajeva izmedju 3 do 10 radnih dana od dana poručivanja. Paketi na teritoriji Srbije se isporučuju kurirskom službom PostExpress

Recenzije

There are no reviews yet

Dodaj recenziju
Limited edition Grejači za noge Together Different 1 Limited edition Grejači za noge Together Different 1
Ocena*
0/5
* Rating is required
Vaša recenzija
* Review is required
Ime
* Name is required
Add photos or video to your review