Vraćanje robe

Politika povraćaja sredstava i reklamacija

Ukoliko iz bilo kog razloga niste zadovoljni svojom pristiglom Together Different porudžbinom, u roku od 14 dana imate priliku da je vratite. Molimo vas da proizvode koje želite da vratite, pošaljete u izvornom stanju (bez tragova nošenja/pranja ili bilo kakvih drugih oštećenja) kao i originalnoj ambalaži, sa svim etiketama i deklaracijama koje ste dobili prilikom prispeća.

Šta vam je sve potrebno kako biste vratili naručene proizvode?

Prilikom realizovane porudžbine, na email vam stiže Račun sa Ugovorom o prodaji na daljinu i Obrascem za odustanak od ugovora.
Da biste vratili svoju porudžbinu potrebni su vam: račun, popunjen Obrazac za odustanak od ugovora , kao i proizvod upakovan u originalnu ambalažu i adresiran na prodavca.

Kako ne biste imali bilo kakve nedomice evo i par jednostavnih koraka za vraćanje vaše porudžbine:

1. Popunite Obrazac za odustanak od ugovora (koji vam je stigao i na e-mail zajedno sa računom) i pošaljite na e-mail info@together-different.rs
2. Proizvode koje želite da vratite upakujte u originalnu ambalažu i pošaljite na adresu: Jasmina Radu PR Radu Novi Sad, Bulevar kralja Petra I 73, 21000 Novi Sad
4. Paket predajte odabranoj kurirskoj službi, uz obavezno praćenje paketa, ali takođe imajte na umu da vi snosite trošak poštarine.
5. Kada paket pristigne na našu adresu, nakon provere da su proizvodi i dalje u svom izvornom stanju, na vašu e-mail adresu poslaćemo potvrdu o prispeću paketa.

Da li je moguća zamena poručenih proizvoda?

S obzirom na to da su u pitanju unikatni proizvodi i ručni rad, zamena proizvoda je moguća ukoliko u tom trenutku postoji mogućnost da se napravi traženi proizvod. To zavisi od materijala koji imamo, i vremena izrade, da li smo u mogućnosti da uradimo novi proizvod. Ukoliko nismo u mogućnosti da uradimo zamenu, vratićemo pare a Vi samo trebate da nam vratite proizvod.

U ime “Jasmina Radu PR Radu Novi Sad” obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni “Jasmina Radu PR Radu Novi Sad” (i poslovni partneri) odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.