Kolačići

Dobrodošli na stranicu "Kolačići" - together-different.rs

Dragi naši posetioci,
Želimo da vam pružimo transparentne informacije o kolačićima koji se koriste na našem sajtu, together-different.rs. Kolačići su mali tekstualni fajlovi koje postavljamo na vaš uređaj kako bismo poboljšali vaše iskustvo na našoj online prodavnici. Oni nam pomažu da bolje razumemo kako koristite naš sajt i kako bismo vam pružili personalizovano i relevantno iskustvo pri svakoj poseti.

Koje vrste kolačića koristimo?

  • Osnovni kolačići: Ovi kolačići su neophodni za osnovno funkcionisanje naše online prodavnice. Oni vam omogućavaju da pregledate proizvode, dodajete ih u korpu i obavljate sigurnu online kupovinu.
  • Analitički kolačići: Koristimo analitičke kolačiće kako bismo pratili statistike saobraćaja i razumeli kako koristite naš sajt. Ove informacije pomažu nam da poboljšamo funkcionalnost i performanse naše prodavnice, što vam omogućava bolje iskustvo prilikom kupovine.
  • Funkcionalni kolačići: Funkcionalni kolačići omogućavaju da se zapamte vaši izbori na našem sajtu, poput jezika koji ste izabrali ili regiona u kojem se nalazite. Na taj način možemo da vam pružimo personalizovano iskustvo koje je prilagođeno vašim preferencijama.
  • Kolačići treće strane: Ponekad možemo koristiti kolačiće treće strane, kao što su kolačići za analitiku ili marketinški kolačići. Ovi kolačići mogu biti postavljeni od strane partnera koji pružaju usluge za nas, kako bismo bolje razumeli vaše interesovanje za naše proizvode i kako bismo vam prikazali relevantne reklame.

 

Kako možete kontrolisati kolačiće?

Vi imate kontrolu nad kolačićima i možete ih odbiti ili izbrisati u bilo kom trenutku. Možete promeniti podešavanja vašeg pretraživača da odbijate sve ili određene kolačiće. Međutim, imajte na umu da odbijanje kolačića može uticati na funkcionalnost naše online prodavnice i može vam uskratiti neke pogodnosti prilikom kupovine.
Ako imate bilo kakva pitanja ili nedoumice u vezi sa kolačićima koji se koriste na našem sajtu, slobodno nas kontaktirajte putem naše stranice za podršku.
Zahvaljujemo se što ste posetili našu online prodavnicu. Vaše zadovoljstvo je naš prioritet, i nastavićemo da radimo na unapređenju vašeg iskustva na together-different.rs.
Srdačno,
Tim together-different.rs