B2B

Da li ste nekad razmatrali opciju da u novogodišnje korporativne poklone uvrstite štrikane proizvode koji su ručni rad? Postoje nekoliko razloga zašto je ovo dobra ideja za vas. 

Evo nekih od njih:

  • Unikatnost: Ručno rađeni štrikani šalovi su jedinstveni i unikatni. To je odličan način da pokažete pažnju i brigu prema primatelju poklona, jer će dobiti nešto što je jedinstveno i ručno izrađeno samo za njih.
  • Kvalitet i izrada:  Together Different proizvodi imaju veliki procenat vune, do 50% što ih čini mekanim i kvalitetnim.  Naši proizvodi su pažljivo izrađeni što dodatno ističe njihovu vrednost.
  • Personalizacija: Naši proizvodi se mogu personalizovati prema željama i potrebama. Možete odabrati boje koje odražavaju identitet vaše firme ili primatelja poklona. Personalizacija pokazuje posebnu pažnju i brigu koju ste uložili u odabir poklona. Postoji mogućnost da se uradi otisak vašeg logo-a na kožici koju koristimo za brendiranje.
  • Promovisanje lokalnih zanatlija: Kupovinom ručno rađenih proizvoda podržavate lokalne umetnike i male poslovne firme. To je izvrstan način da pokažete društvenu odgovornost i podršku lokalnoj zajednici. Ručno rađeni štrikani proizvodi kao korporativni poklon mogu poslati snažnu poruku o brizi, individualnosti i kvalitetu. Oni su posebni i vredni komadi koji će biti cenjeni od strane primatelja, ističući vašu firmu kao pažljivu i sofisticiranu.

Kako poručiti

Ukoliko želite da uvrstite naše proizvode u vaše korporativne poklone, najbolje je da nas direktno kontaktirate kako bismo zajedno mogli da napravimo plan koji prozivodi su za vašu firmu najadekvatniji. 

Rok izrade

S obzirom na to da su u pitanju ručni radovi, sama izrada može trajati i par meseci. Razlog tome je što se prvo mora naručiti veća količina vune, pa potom i sama izrada može duže da traje u zavisnosti od količine proizvoda koje poručujete.

Porudžbine primamo već od jula meseca, ukoliko su u pitanju novogodišnji pokloni. 

Osigurajte se i naručite na vreme, jer smo ograničenih kapaciteta koliko firmi možemo da primimo svake godine. 

Custom kožni logo

Ukoliko ste zasinteresovani da na kožici koju koristimo za brendiranje bude upisan vaš logo, mozemo poručiti za vas da se izradi žig sa imenom vaše firme. To se takođe čeka, tako da je to još jedan od razloga zašto primamo porudžbine par meseci unapred.

Brendovi sa kojima sarađujemo